Okei, kaikille on varmaan tähän mennessä selvinnyt että Michael Jackson on kuollut.

Tuntuu hieman epätodelliselta, sen jätkän piti olla kuolematon, vähän niinkuin Elviksen (siis Elvishän ei ole kuollut) ja Keith Richardsin (ihme ettei se mies ole vielä kupsahtanut. Kun se kuolee, maailmasta katoaa usko kuolemattomuuteen)...Todella outoa.

Itse en juurikaan pidä Michael Jacksonin musiikista, mutta se mies oli suuri musiikillinen vaikuttaja ja taitava siinä mitä teki. Todennäköisesti toista Michaelin kaltaista ei tule.

No, Micahel Jackson oli myös yksi kohutuimpia ja erikoisempia persoonia mitä musiikkimaailma on koskaan nähnyt.

"Jackson itse alkoi omien väitteidensä mukaan vaalentua 1970-luvun lopussa vitiligotaudin vuoksi. Vitiligotauti aiheuttaa ihon pigmenttikatoa ja aurinkoherkkyyttä. Yleisesti kuitenkin esitettiin arvioita, että Jackson olisi itse pyrkinyt vaalentamaan ihoaan. Myös muiden ulkoisten piirteiden (poskipäät, kulmakarvat, leuka), erityisesti nenän, jatkuvat ja lähes vuosittaiset muutokset herättivät median ja suuren yleisön mielenkiinnon. Ulkonäön muuttumisen lisäksi huomiota sai myös hänen tapansa peittää lastensa kasvot naamarilla tai huivilla. Jackson sanoi kuitenkin tahtovansa vain suojella lapsiaan julkisuudelta" (c) Wikipedia

Tämän lisäksi Jackson on tunnettu myös pedofiilisyytöksistä ja erikoisista lemmikkieläimistään.

Tämä on minulle sen verran tuntematon aihe, etten osaa kirjoittaa enempää. Ajattelin kuitenkin, ihan vain Michaelin muistoa kunnioittaakseni.

R.I.P Michael Jackson