Mun pää pamahtaa kohta tästä nykysuomen poliittisesta tilanteesta. Täähän on yksi pirun sirkus!

  Otetaan nyt vaikka ensin rakkaan pääministerimme Matti Vanhasen sähköpostisekoilut sen jonkun yksinhuoltajaäidin kanssa. Kuka julkisuudessa pyörivä henkilö ja vielä pääministeri lähettelee seksiviritteisiä viestejä toiselle ehdokkaalle tämän vaalinumerosta (vai miksi sitä sanotaankaan...)? Itselle ei tulisi pieneen mieleenkään. Ihan naurettavaa touhua. Sitten tämä viestittelyn "uhri" myy vielä koko jutun jollekkin Seiskalle...Ei hyvää päivää...Toki tämä nainen saa julkisuutta, mutta onko julkisuus sellaista joka ajaisi häntä eteenpäin uskottavana poliitikkona? Kaikkialla hänet tunnetaan ainoastaan naisena "Jolle pääministeri lähetteli vihjailevia sähköpostiviestejä". Ei kuulosta kovin houkuttelevalta...

 Sitten tämä 66 alaikäisen hyväksikäyttö. Kolme kaupunkiseudulla asuvaa 40-vuotiasta miestä on käyttänyt hyväkseen yhteensä 66 tyttöä ja poikaa hyväkseen ikähaitarilta 10-17. Tämänkin uutisen ohitti kuitenkin Nelosen uutisissa pääministerin sähköpostisekoilu! Kyllä mun mielestä on huomattavasti suurempi uutinen 66 lapsen elämän pilalle meneminen joidenkin sairaiden miesten toimeksiannosta kuin herra Vanhasen sähköpostiviestit. 

 On siis mielestäni aika surullista että suomalaiset miespoliitikot ovat yhtiä isoja pellejä, jotka lähettelevät viestejä Johanna Tukiaisille ja muille julkisuudenhaluisille tyypeille. Eivät siis kaikki tietenkään ole, onhan niitä hyviäkin miespoliitikkoja, mutta silti. Toisaalta media tarkertuu ainoastaan tällaisiin kohuihin. Tehkää hyvät ihmiset jotakin!

Vanhasen alastonkuvia odotellessa...