Viimeaikoina kavereitani on tupsahdellut kaapista säännöllisin väliajoin. Tällä hetkellä tunnen ainakin neljä biseksuaalia ja määrä saattaa kasvaa jo huomenna. Outoa kaiken kaikkiaan. Ei siis sillä tietenkään, että se olisi ahdistavaa, päinvastoin! On mukava tuntea erilaisia ihmisiä...Ja loppujen lopuksi samoja ihmisiähän he ovat seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta :)

  Mutta siis, tämä písti pohtimaan stereotypioita, joita homoihin/lesboihin/bi'heihin liittyy:

Homoseksuaali: Naisellinen mies, yleensä ruotsalainen, joka puhuu nenän kautta. Paljon naisia kavereina, kaiken kokoisia ja näköisiä. Tietää kaiken muodista ja hallitsee niin meikkaamiset, vaatteiden suunnittelun, valokuvauksen kuin hiusten laitonkin. On myös todettu, että kaikki "täydelliset" miehet ovat homoja.

Lesbot: Heistä on olemassa kaksi stereotypiaa: Lebo voi olla joko vanha ja ruma feministiakka, joka on ajanut päänsä kaljuksi tai sitten nuori ja seksikäs, hieman "jätkämäinen". Elävänä esimerkkinä L-Koodin Shane.

Biseksuaalit: Yleensä kaksi eri sukupuolta olevaa kumppania, harrastaa kimppakivaa ja muuta mukavaa. Ei erityisiä ulkonäkömäärityksiä.

  Voihan tuollaisiakin edustajia olla, mutta ihmiset ovat erilaisia. Eihän heteroitakaan luokitella omaan stereotypialuokkaansa, mikä olisi kyllä ihan oikein. Millainen olisi siis tyypillinen hetero? Varmaankin miesten kohdalla huonokäytöksinen, ruma, suomalainen mies, joka puristelee ohikulkevia naisia istuessaan puiston penkillä. Naisten tapauksessa taas...Varmaankin ihan tavallinen hameväen edustaja...En kyllä osaa sanoa.