Tässä googlaillessani löysin paranormaaliblogi.netistä dokumentin maailmanlopusta. Kiinnostuin aiheesta ja katselin wikipediasta, mitä asioita maailmanloppuun liittyy.

Maailmanloppu liitetään tavallisesti

  • Raamatun kuvaamaan Antikristuksen valtaan (ks. Harmageddon), joka päättyy Jeesuksen takaisin tulemiseen (tai joidenkin ei-kristillisten näkemysten mukaan jonkun muun messiaan tulemiseen)
  • 7-vuotiseen vihan aikaan, joka on ennustettu mm. Raamatun Danielin kirjassa
  • maailmanpolitiikkaan (mm. Neuvostoliitto, Yhdysvallat, Israelin valtio)
  • Harmageddonin taisteluun tai kolmanteen maailmansotaan
  • muihin sotiin ja levottomuuksiin
  • ulkoavaruudesta tuleviin vieraisiin
  • Raamatusta tai muista lähteistä johdettuihin numeroihin
  • Raamatusta tehtyihin laskelmiin maapallon iästä
  • kalenterin tasavuosiin (vuodet 1000 ja 2000)
  • luonnonkatastrofeihin, meteoriitteihin ja muihin taivaankappaleisiin
  • muihin luonnonilmiöihin, mm. auringonpimennyksiin tai planeettojen asemaan
  • nälänhätiin
  • kulkutauteihin (mm. rutto eli Musta surma, sikainfluenssa, ja lintuinfluenssa)
  • teknologiseen kehitykseen tai tietokoneohjelmien toimintaan

(c) Wikipedia

Joo, en jaksanut ottaa linkkejä pois...

Okei, nuo ovat siis syitä maailmanloppuun. Miksi se ei siis ole jo täällä?

Antikiristus syntyi jo kuulemma 6.6.2006. Voi sitä lapsiparkaa, kun kuuli olevansa epäilty antikristus. Eipä ole vielä näin kolmevuotiaana noussut valtaan, joten meillä tuskin on vielä hetki elinaikaa.  

Maailmanpolitiikkaan maailmanloppu tuskin liittyy mitenkään. Jos Venäjä alkaakin harjoittaa henkiöpalvontaa ja jossain soditaan, niin tuskin se maailmanloppuun johtaa. Ainoastaan sen maan riekaleiksirepimiseen.

Kolmas maailmansota tuskin yllättää meitä iloisesti vielä hetkeen. Sotia taas on kaikkialla maailmassa tälläkin hetkellä, joten tuskin nekään maailmanloppua aiheuttavat. Oltaisiin kaikki jo kuoltu. Ulkoavaruudesta tulevat vieraat taas tuskin haaveilevat maailman valtaamisesta, vaikka monet tutkijat ja scifi-elokuvat niin sinnikkäästi väittävät. Niillä on varmasti omia ongelmia ja ne pelkäävät meitä yhtä paljon kuin mekin niitä

Raamatusta tai muista lähetistä tulleet numerot ovat täyttä shittiä. Ihmisiä ne Koraanin ja Raamtun kirjoittaneetkin heput ovat. Eivät ne tienneet tästä maailmasta sen enempää kuin mekään. Eikä maailmanloppua ole tullut myöskään kalenterin tasavuosina.

Luonnonilmiöitä on ollut aina, ilmastokin lämpenee koko ajan (se on muuten todellisin syy maailmanloppuun, mutta tuskin sekään vuonna 2012 tulee päätepisteeseen). Auringonpimennykset tuskin jäävät pysyviksi tai muuta tällaista. Näiden laatijat voivat lopettaa sen The Day After Tomorrow'n katsomisen ja mennä ulos välillä.

Nälänhätä on kaikkialla maailmassa ja tuskin kaikki ruoaksi kelpaava vuonna 2012 katoaa maapalloltamme, vaikka se lama tuleekin koko ajan. Kyllä me tarvittaessa syömme vaikka hiekkaa, jos siitä löytyy tarpeeksi hivenaineita tai jotain.

Kulkutaudit eivät välttämättä ehdi tappaa kaikkia maapallon ihmisiä, vaikka viimeöinen uneni niin väittikin. Selvittiinhän rutostakin, joten miksei sikainfulenssasta? Siihen on sitäpaitsi tulossa rokotteet ensi syksyksi. Robotitkaan tuskin menevät ihmisen edelle, sillä ihminen ei mielestäni ole kykenevä luomaan mitään itseään älykkäämpää, korkeintaan itsensä vertaisen. Robotit saadaan kuitenkin listittyä kaatamalla niiden päälle vettä tai piilottamalla niiden polttoaine.

Eli kiihkoilijat, olkaa huoleti. Maailmanloppu ei ole todennäköinen, vaikka Maya-intiaanien kalenterit niin väittäisivätkin.